Harrastelijasta harrastajaksi ja yhdistysaktiiviksi

Ensi kausi tulee olemaan hieno, eikös…

Syksyn aikana olen kypsytellyt päätöstä kilpailemisesta. Viimeistään Haapavedellä järjestetyt pikkukisat ovat vahvistaneet päätöstä kilpailemisesta lisenssin vaativissa kilpailuissa. Mikään kovin kaksinen heittäjä en ole, mutta alustavasti olen tilastoista laskeskellut, että menneellä kaudella olisin pystynyt kisoissa heittämään ratingilla 760-780. Nykyisellä tasolla olisi jo ylletty 780-800 ratingeihin, joten villinä veikkauksena voisi heittää tavoitteeksi avausratingille 800. Joskaan en pety vaikka jäisi allekin. Ts. tavoitteet ei järin korkealla ole, lähinnä realistisella tasolla. Perheellisenä miehenä tuo osallistuminen kisoihin on hieman rajoittunutta, joten tarkoitus olisi keskittyä lähialueen ja keskisuomen kisoihin, ehkä etelämpänäkin saatetaan yksi mutka tehdä. Kalenteriin on jo merkittynä Kärkkäinen Open Ylivieskassa ja Dyyni Open Kalajoella (lieneekö edes lisenssikisa)

Tulevaa kautta ajatellen parantelin kisavarustusta ostamalla jo aiemmin Chain Wearin pelipaidan. Aamulla tilaukseen lähti aiemmin todettu uusi bägi. Frisbeepointin joulukalenterin Voodoo Karma -tarjous oli hieman liikaa meikäläisen hermoille ja päivän jappasun jälkeen tilaus lähti vetämään. Valjaiksi valikoitui Innovan Backsaverit. Vaimo ”silittelee” taas päätä kun tämän bongaapi. Toivottavasti nämä pointin ja Powergripin joulukalenteritarjoukset ei tästä pahene (epäilen).

Eilen pidettiin myös Haapaveden harrastajien kesken ”ratakokkous”, jossa käytiin hieman radan nykytilannetta läpi ja mietittiin jo tulevaa. Tehtiin muutamia järkeviä ja hyviä linjauksia, joittein seurauksena pidetään yhdistyksen perustamiskokous vuodenvaihteen tienoilla. Uutta täyspitkää rataa myös mietitään ja suunnitellaan, muttei siitä sen enempää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *