Sairastelua

Innokkaana viime viikolla odotin Prodigyn kiekkojen (D1 ja D4) saapumista ja että pääsen niitä testaamaan. Kiekot saapuivat ja kyllähän ne hienoja ovat ja ainakin tuntuvat käteen hyvältä, bonuksena vielä että Powergripiltä tilattuna nuo olivat myös painonsa puolesta sallituissa rajoissa.

Testiheittoja en kuitenkaan päässyt noilla heittämään. Tiistaina pukkasi töiden jälkeen taudin päälle ja vasta maanantaina alkoi tauti kunnolla hellittää. Nyt elätellään toiveita, josko viikonlopun aikana pääsisi viimein ajamaan Prodigyt sisään.

Uusien kiekkojen lisäksi on tullut kirjoiteltua toiminta- ja taloussuunnitelmaa uudelle seuralle (jaostolle). Tällä viikolla nuo olisi tarkoitus toimittaa seuran puheenjohtajalle, jonka jälkeen vain toivotaan että seura hyväksyy frisbeegolfjaoston ja päästään tosissaan tekemään tätä hommaa Haapavedelläki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *