Täyspitkää vaihteeksi

Viikonloppu kului enemmän ja vähemmän frisbeegolfin parissa. Lauantaina käytiin kiertämässä kaveriporukalla Liikuntapuisto Ylivieskassa ja sunnuntaina hanget valloitettiin Haapavedellä.

Ylivieskassa rata oli aika pelaamattomassa kunnossa, vaikka samaan aikaankin sattui toinenkin porukka rataa kiertämään. Tiipaikat olivat pääsääntöisesti tukossa ja ”polkuja” oli vähän. Kaikesta huolimatta oli taas mukava päästä kunnolla heittämäänkin. Etuysi sujui kylmiltään ja tuulisiin olosuhteisiin nähden ihan kohtalaisesti. Takaysillä taas ote herpaantui ja väsymyskin alkoi painaa. Kokonaisuutena jäi kuitenkin positiivinen kuva. Raahasin mukana Karmaa, joten kiekkoja oli enemmän kuin tarpeeksi, muutamia testikiekkoja tuli kokeiltua ja löytyipä sieltä ainakin yksi jyrä kisabägiin (PD2). Aika paljon sai muutenkin vakailla pannuilla heitellä, kun ei nuo alivakaat tuppaa tuulessa suuntaansa pitämään. Lopputulos +18 ei ollut sitä mitä lähdettiin tavoittelemaan, mutta tuohon tasoon olin varautunutkin, hankala tuuli vielä muutaman ylimääräisen heiton rokotti, joten ihan pakko tyytyä. Ilta kuluikin sitten rykiessä parin viikon takaisen kuumen jälkitautia, joutais jo mennä ohi.

Haapavedellä rata oli totutussa kunnossa, omat hyväksi tallatut polut. Pelaaminen oli huomattavasti kevyempää ja pystyi keskittymään itse tekemiseen. Putit ei oikein luistaneet ja se näkyi tuloksessakin, helpot väylät bogina, hankalammat barina (wtf). Tällä kertaa matkassa oli vain supistettu kisasetti, joten mitään uutta ja hienoa ei kiekkorintamalta saatu esiin. Putit kohdalleen ja tulos olis ollut nollan tuntumassa, däämn.

Sen verran pitää todeta että parin päivän lauhat kelit olivat hangen kovettaneet sen verran hyvin, ettei lahjanaruja olis tarvinut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *