Kaljoilla

Otsikko hämää, ei tässä hapottamaan ole alettu, lähinnä tuo on vain hauska väännös sanasta Kalajoella.

Eilen tultiin sitten jatkamaan talvilomaa Kalajoen maisemiin. Iltapäivästä ehdin Aronpuistoon testaamaan limpunheittoa. Ensimmäisellä kierroksella pamahti Aronpuiston ennätys yhdellä heitolla uusiksi tulos (ei niin kaksinen) +4. Toinen kierros oli vielä edellistäkin surkuhupaisampi, jotenkin onnistuin repimään käteni ensimmäisen heiton upsilla ja sen jälkeen oli draiveista voimat ihan hukassa. Tulos +7. Ainut positiivinen asia oli pitkien ja lyhyen puttien uppoaminen. Toisaalta se ainut suurempi negatiivinen asia oli että jos putti ei uponnut niin meni ralliksi, 3-4 puttia, ei hyvä. Olosuhteet Arossa olivat hyvät, puistossa oli pelattu paljon, joten ei juurikaan lumen puolesta tarvinut itseään rasittaa.

Illalla käväistiin sitten kävelyllä särkillä ja siellähän vasta olosuhteet hyvälle näyttivät. Lunta oli vain nimeksi ja ilta-aurinko paistoi komeasti. Hieman harmitti etten ottanut edes yhtä kiekkoa mukaan, no tämä tilanne korjataan tänään.

Frisbeeliitto oli viimein saanut korjattua jäsenrekisterin B-lisenssin oston (tuskin se tämä XP-Chrome yhdistelmäkään voi ainut toimiva olla), joten lisenssi ja jäsenyys tuli hommattua, kyllä ny kelpaa. Ne jotka ihmettelee miksi B-lisenssi, niin katsoin sen olevan omalle osalle järkevämpi. Sen verran monta rautaa on lajiin liittyen ja muutenkin tulessa, että katsellaan tämä ”ensimmäinen” kausi vähän rauhallisemmin. Toisaalta ei tarvi kantaa huolta surkeasta ratingista, kun lähtee liikenteeseen B-lisenssillä. Ja jos kauden mittaan näyttää että ratingit voisivat olla ihan ihmisten lukemissa, niin ainahan sitä voi taaloja lyödä tiskiin ja hankkia sen A-lisenssin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *