Tasoeroja

Kirenan jälkimainingeissa koitin hieman pitää taukoa. Noh, yksi päivä jäi väliin ja sitten käytiin tyttären (2v) kans kiertämässä Haapaveden rata kertaalleen. Aikaa kierrokseen kului helposti tuplat normaaliin. Toisaalta tuolla ei ollut mitään väliä, kun tulokseksi sain heitettyä parin (0).

Seuraavana päivänä kävin pikaisesti pari rundia heittämässä, molemmat tulokseen +2. Tässä vaiheessa olin varsin tyytyväinen, kierrokset kun olivat viime aikoina olleet hieman enemmän plussalla.

Sunnuntaina viikkokisojen ensimmäinen kierros tulokseen -1 ja neljän pisteen kaula seuraavaan. Toinen kierros oli jäätävä. Jo aloitusheitto karkasi aivan harakoille. Sen jälkeen sipuli oli aika hyvästi sekaisin ja kuuden väylän jälkeen tuloksessa +9!! Onneksi viimeiset kolme väylää onnistuin pelaamaan pariin ja pelastin tilannetta hieman. Oma suhaaminen veti kärkipoolin kokonaisuudessaan aika heikkoon tulostasoon ja kakkospoolista kuuden heiton takaa Jarno kiilas porukan ohi voittajaksi kahden heiton turvin. Itse otin lopulta kuitenkin kakkossijan, vaikka söihän tuo miestä.

Mainittakoon vielä tasoituskisan vienyt junnulahjakkuus Roope Nahkala. Joka jo ensimmäisellä kierroksella heitti +10 ja toisella kierroksella oman kierrosennätyksen +8.

Ja se tasoero. Jos pystyy yhdeksällä väylällä ensimmäisen rundin heittämään -1 ja toisella kuuppa sekoaa niin pahasti, että heittää +9, niin hohhoi tätä tekemistä. Kokemusta lisää, kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *