Ratahommia

Viimein saatiin alulle väylä- ja rataopasteiden rakennus Haapaveden frisbeegolfradalle. Opasteet tehdään itse, koska rata ei nykymuodossaan tule syksyä pitemmälle säilymään. ”Rautatavara” saatiin sponsorisopimuksella Ojan raudasta, ts. filmivaneria ja kestopuuta. Väyläopasteet piirrän itse ja ne laminoidaan A4-kokoisina. Lisäksi opasteen reunaan jää toinen A4 -tila kahdelle sponsorille. Prototyyppi käytiin täräyttämässä toissailtana paikoilleen ja ihan toimivaltahan tuo näytti (kuva).

Perjantaina on sitten tarkoitus talkoilla pistää rata kuntoon, opasteet paikoillee, korit suoraan, kuivat irto-oksat pois häiritsemästä, jne… Kuusi väyläopasta on vielä piirtämättä, joten todennäköisesti muutamat viimeiset saadaan paikoilleen vasta ennen viikkokisaa sunnuntaina.

Mitä heittämiseen tulee, niin vähiin on jäänyt. Luultavasti onnistuin maanantain kiessillä vilustuttamaan itseni, koska kurkku on ollut ärsyyntynyt ja limaakin on riittänyt vähän liiankin kanssa. Toivottavasti nyt huomiseen mennessä vähän helpottaa niin pääsee rataa fiksaamaan. Ja toki sunnuntaina pitää viikkokisoihin olla kunnossa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *