Nivalandia ja viikkokisat

Lauantaina käytiin äijäköörillä kartoittamassa Haapavedellä uuden radan paikkaa. Ihan hyvälle vaikuttaa 3 kpl Par4-väyliäkin olis tulossa ja väyläkeskimitta 103m paikkeilla. Työtä toki riittää vielä, mutta onhan tässä pari kuukautta aikaa (alustavasti aikataulutettu elokuun loppuun). Parin tunnin metsäreissun jälkeen käytiin Haapaveden rata kiertämässä kertaalleen ja perusvarmalla heittämisellä otin lopputuloksen -2.

Sunnuntaikin meni hieman yllättäen fribaillessa. Aamusta Ylivieskaan löytökiekot hakemaan (ja shoppailemaan). Ilokseni viime kierroksella hukkunut DD2:nkin oli löytynyt, joten neljän oman ja yhden seurakaverin kiekon kanssa pääsi karhujen klubitalolta poistumaan. Vaimon ja tyttären kans sitten kulutettin 1,5 tuntia aikaa frisbeetä heittämällä ja leikkipuistuissa oleskellen. Tässä yhteydessä kuulin, että Nivalaan oli rata saatu rakenneltua, joten sitä kautta kotiin.

Nivalasta löytyi yhdeksän väylää Amexpo3:a. Heittopaikat ja mandotkin merkattu, joten ihan heittokunnossa oli rata. Eikä nyt mikään pöllömpi rata ollutkaan, vaikka muutama vaaranpaikka löytyikin. Kutosella onnistuin pistämään L-malliseen vesistönylitysväylään nätin hyssepommin koritolppaan, taas oli holari lähellä (kai se sitte joskus osuu). Varmasti Nivalassa käydessä tulee tuota kierrettyä. Illan päälle väsäsin suuntaa antavan ratakartan, joka löytyy fribafoorumin linkistä

Nivalasta sitten painettiin vielä vauhdilla Haapavedelle viikkokisoihin. Osallistujamäärä tiedettiin vaisuksi, mutta saatiin sentäs viisi ukkoa paikalle. Ensimmäinen kierros oli suht varmaan tekemistä ja lopputulema -2. Toisella kierroksella alkoi jo väsymys helteenkin takia painaa ja tulos lipsahti +4:ään. Lopputulos +2 oli kuitenkin 10 heittoa seuraavaa parempia, myös tasoituskisassa, joten tyytyväinen täytyy olla.

Heittäminen on ollut viime aikoina suhteellisen ”helppoa”, jos niin voi sanoa. Eilinen toinen kierros oli hieman kankea, mutta kyllä siihenkin lopussa tahti löytyi. Toivottavasti vähintään sama varmuus jatkuu Kärkkäinen Openiin asti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *