Jaa jos bloggais välillä

Blogger on sitten jostain syystä päättänyt tuhota mun kaikki kuvat (huraa!), prkl.

Viikon verran kadoksissa ollut heitto alkaa löytymään kreivin aikaan, kun lauantaina on kauden päätapahtuma, eli Kärkkäinen Open. Viime aikojen 9-10-väyläiset (Haapavesi ja Pulkkila) kierrokset ovat pyörineet tuloksissa +3 – +8. Sunnuntain viikkokisassakin lipsui hieman alle oman tason. Kesälomalaisena puttailin sitten päivällä pihalla ja hommahan sujui heti alkumetreistä asti vanhaan totuttuun tapaan. Iltapäivästä auton keula kohti Ylivieskaa ja kierros siellä lukemiin +4 ja tuossakin hukkasin 4-5 ihan selkeää birdieputtia omalla sähellyksellä, toisaalta parilla väylällä olisi voinut seiftata, mutta jätetään ne kisaan 😉 Jos nyt jotakin yltiöpositiivista pitää hakea, niin draivit ovat kehittyneet. Pituutta on heittoihin tullu parin viime viikon aikana n. 10 metriä ja tarkkuutta sitäkin enemmän. Lähäri ja puttiosasto kaipaa edelleen treeniä, joten siihen keskityttäneen ennen viikonlopun kisailuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *