Kisaennakko – Vimpelinvaara Open

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Valmistautuminen Vimpelinvaaraa varten on jäänyt aika viime tinkaan. No toki olen välipäivän pitänyt ihan tarkoituksella ja tänään lähdetään hakemaan tuntumaan korkeuseroihin ainoalta 50 km säteellä olevalta radalta, jossa niitä edes vähän on, eli Pulkkilasta.

Vimpelinvaara on ratana ihan uusi tuttavuus. Internetistä olen aamun kaivellu, mutta videoita ei löydy ja kuviakin hyvin vähän. Jotenka ratakartta fgr:stä (huonolaatuinen) ja korkeuskäyrät karttapaikalta. Pieni tarkastelu osoittaa ennakkotiedot ja juorut todeksi, korkeuseroja on paljon. Ei ehkä niin paljon kuin olin kuvitellut, mutta tälläiselle tasamaan tumpelolle aivan tarpeeksi. Pariinkin kertaan kuullut että rata olisi vielä Virpiniemeäkin haastavampi ja kun suunnittelija lukee Jussi Meresmaa, niin en yhtään epäile väittämiä. Toisaalta Jussin radat on osoittautunut mieluisiksi pelata, joten innolla odotan kisaa.

Aamulla siis startataan kukonpierun aikaan Hondan keula kohti Pyhäntää, josta kyytiin hyppää paikkakunnan frisbeevaltias Joona Kela. Siitä sitten suunnistamme kohti Kajaania ja toivonmukaan suurta menestystä (heheheh :D). Harvalta MA3-kilpailijalta rating löytyi ennestään, mutta hieman vanhoja tuloksia kaivelemalla selvisi, että kovaa sakkia on taas mukana. Kymmenen parhaan joukkoon päästäkseen pitää pystyä heittämään omalla hyvällä tasolla molemmat kierrokset. Viiden sakkiin tarvitaan jo itsensä ylittämistä kummallekin kierrokselle. Saas nähdä miten äijien käy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *