Frisbeegolfkesä 2014

Haapaveden tämän kesän viimeinen viikkokisa pidettiin eilen. Omalta osalta kisa ei ollut hirvittävän vahvaa tekemistä, mutta peruskierroksilla 0 ja -2 oltiin jaetulla kärkisijalla. Sudarin ensimmäiseltä väylältä sitten voitto kotiin, joten siinä mielessä jäi hyvä mieli. Ehkä parempi mieli jäi kuitenkin siitä, että viikkokisakausi saatiin päätökseen ja pystyy taas muutaman viikon keskittymään omaan kisatekemiseen. Eli viikkokisoissa tullaan käymään naapuripaikkakunnilla ja olisipa tarkoitus pyyhkäistä 2,5 viikon päästä Oulu Openiinkin voittamaan itsensä. Jos siellä onnistuu pelaamaan sekä Toppilan, että Virpiniemen omalle hyvälle tasolleen, niin hätyytellään sijoitusta kolmen kärjessä (MA3). Realistinen tavoite kuitenkin lienee kymmenen sakkiin selvitä ja nostaa vähän omia kierrosratingeja. Selkävaivat eivät edelleenkään ole täysin selätettyjä (hehheh), mutta parempaan päin. Hieman hirvittää tuo Oulu Openin lauantai, kun aloitetaan Meri-Toppilasta. Pitkää draivia, paljon voimaa ja kiertoliikkeitä, eikä mikään kesäkeli enään. Toivottavasti saa pidettyä lihakset lämpiminä ja ukon kunnossa Sunnuntaille ja Virpiniemeen.

nixe_ho-parikisa

Viikkokisakauden päätyttyä laskeskelin joutessaan mitä sitä on tähän mennessä saanut aikaan ja kyllähän tuo lista ihan mukavalle näyttää. Kai sitä vähän pöljä pitää olla, kun tätä hommaa tekee.

 • 11 viikkokisaa TD:nä
 • 3 Erilliskisaa TD:nä
  • Haapavesi Open (SFL)
  • Parikisa Haapavesi Open
  • Laitakallio Open
 • 3 SFL kisaa kilpailijana
  • Ainon pv. kisa + WGE
  • Vimpelinvaara Open
  • Kärkkäinen Open III
 • 1 SFL kisa tulossa, Oulu Open
 • 16 viikkokisaa kilpailijana
  • Haapavesi
  • Nivala (1)
  • Ylivieska (1)
 • 4 muuta kisaa kilpailijana
  • Haapavesi Open -parikisa
  • Laitakallio Open
  • Tour de Oulu
  • Kirena Open
  • Pitkän perjantain pitkät kisat
 • 1 muu kisa tulossa, Seuranmestaruuskisa
 • Kymmeniä tunteja talkootyötä yksin ja porukassa Laitakalliolla ja Aakonmajallakin
 • n. 100 tuntia ”toimistotyötä”, mm. tuloskirjausta, graafista suunnittelua, taloushommia, jne…
 • 105 kierrosta Laitakallion frisbeegolfrataa eri muodoissaan (ei sisällä kisakierroksia)
 • 32 kierrosta muita ratoja (ei sisällä kisakierroksia)

Joitakin suunnitelmia ensi vuodelle olen jo mielessä pyöritellyt. Nyt kun Laitakallion rata on perusrunkona valmis, eikä siihen tarvitse niin paljon talkootunteja uhrata, niin kilpailulliset tavoitteet tulee ensi vuodelle olemaan tätä vuotta selkeästi kovemmat. Tämän hetken rating ei kerro koko totuutta omasta tasosta, toivon mukaan Oulu Openin jälkeen ollaan viisaampia, vaikkakin tuo Meri-Toppila ihan outona ratana ja tuulioloineen on täysi arvoitus ja voi näin ollen tehdä aika rumaakin jälkeä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *