Kisaennakko – Kirena Open 2015

Jaahas, jos sitä nyt pikaisesti kauden avauksesta jotakin raapustaisi.

Kirena Open ja Ylivieska. Keliolosuhteet lupailevat kuivaa, joskin viileää keliä, mutta eipä anneta sen häiritä. 2×20 väylää olis tarkoitus kisata. Selkä on taasen pari päivää juilinu lahjakkaasti, joten koitetaan tässä ilta sitä kunnostaa. Edelleen tunnistan sen, että toinen kierros on mulla aina huonompi, joten tuskin huomenna saadaan poikkeusta siihenkään. Hyvät alkulämpimät päälle ja vähän linimenttejä sinne tänne ja tabua nassuun. Vedetään eka rundi niin hyvin kuin mahdollista ja katsotaan miten romuna ukko on toiselle rundille, jos ei selkä kestä niin denffataan :/

Tavoiteena vetää eka kierros lähelle nollaa +-2. Toiselle kierrokselle ei mitään tavoitteita, katotaan vaan miten romuna sitä on. Eka kierrokselle olis samaan pooliin parikin kirittäjää, joten toivottavasti saadaan pelivaihde silmään heti alusta asti. Mutta joo, ei tässä nyt näin pikaisella raapustuksella enempää jaksa analysoida. Vaatteet kasaan ja bägi kuivaksi, aamulla menoksi. Jospa sitä tälle kertaa heräiski ajallaa x)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *