Fribahässäkkää

Fribarintamalla vois Haapavesi Openin jälkeen olettaa olevan hiljaista, no ei nyt ihan. Ohjelmaan on mahtunut seuranmestaruuskisojen suunnittelua, itsessään kisaviikonlopun tapahtumien ja aikataulujen, että radankin osalta. Paperilappujakin on tähän liittyen pyöritelty ja puhelinta soiteltu, mutta tältäkin osin hommaa alkaa olla tapahtumaa itseään vaille valmis 🙂

voodoo_stSitten se toinen juttu. Fribataivalta seuranneet tietävät että olen aiemmin omistanut Voodoo Karma -bägin. Karma ei kuitenkaan tuonut hyvää karmaa, vaan sen kanssa tuppasi selkä kipeytymään, joten ostoslistalle tuolloin meni reppubägi. Pahaksi onnekseni Frisbeepoint, joka tietääkseni oli tuolloin ainoita Voodoon maahantuojia euroopassa, poisti Voodoon valikoimistaan. Ilmeisesti tuohon liittyi jotenkin Voodoon oma verkkokauppa ja jotain herneitäkin nenässä, mitä lie. Tuohon aikaan reppubägejä oli käytännössä saatavilla Prodiscuksen Pro Bag ja Grip EQ:n juuri julkaistu A-series. Jenkkimarkkinoilta löytyi ainakin Big Hyzerin Ergoa ja myös uutukaista Voodoon Spinal Tapia. Prodiscus herätti lähinnä hilpeyttä valtameriristeilijämäisellä olemuksellaan ja kun jenkkimarkkinat olivat turhan arvokkaat, niin päädyin Gripiin. Nyt kutakuinkin kaksi vuotta myöhemmin Voodoon uusi Spinal Tap herätti mielenkiinnon ja himoitsin sitä tilaukseen jopa jenkeistä. Loppujen lopuksi Frisbeepoint luki taas ajatukset (tai sai herneet pois nenästä) ja otti Voodoon jälleen valikoimiin, sinä ilon päivänä Spinal Tap lähti tilaukseen.

paracordEnsimmäinen selkärangallinen testikierroskin on jo eiliseltä takana ja alun säätämisen jälkeen bägi on täydellinen. Ensimmäisenä hämmästytti keveyden tunne, vaikka kiekkoja bägi imaisi muutaman Gripiä enemmän ja tilaa muulle tavaralle on huomattavasti Gripiä enemmän. Sinällään en isompaa bägiä tarvitse, mutta ei tämä nyt mikään valtamerilaiva kuitenkaan ole. Iltapuhteina piti tänään sitten vääntää laskuvarjonarusta (Paracord) vetskarin vetimiä, samaan kivaan oranssinsävyyn jota bägissäkin esiintyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *