Kisaennakko – Kirena Open 2014

Kirena Open näyttäisi ennakkoon viime vuotta isommalta. Pro-luokasta löytyy useampia yli 940 ratingin omaavia heittäjiä. Itse nostaisin ennakkosuosikeiksi YFK:n omat miehet Jani Määttänen, Niko Rättyä ja Tommi Heikkinen, tässä järjestyksessä. Ei kuitenkaan kannata unohtaa Kärkkäinen Openissakin vahvasti pelannutta Miika Mujusta. ”Yllättäjistä” voi myös löytyä voittajaehdokkaita, esim. Jarkko Outila ja Janne Jussila voivat hyvänä päivänä lyödä helpostikin kampoihin kenelle tahansa.

Amatööriluokassa on myös vahva osanotto. Tuntematta kaikkia heittäjiä, sanoisin että voittaja löytynee porukasta Jan Erik Kauniskangas, Jaakko Alatalo, Harri Syrjälä, Joni Roukala. Yllättäjälistalle pitää paikallisten H-P Niskasen ja Antti Kortesmaan lisäksi nostaa ailahtelevasti viime aikoina pelannut Joona Kela. Jos mies löytää vireen kohdalleen, voi hyvinkin nousta kärkikamppailuun.

Amatööreissä on osallistujia alustavien tietojen mukaan 24. Omalta osalta tähdätään kymmenen parhaan joukkoon. Kaiken järjen mukaan tuohon tarvitaan tämän hetken hyvä heittotaso, joten mikään helppo tavoite tuokaan ei ole.

Mastereissa taso on myös kova. Voittajakandidaatteina heitettäköön kehiin Marko Kortet, Seppo Hänninen, Timo Mujunen ja Matti Myllylä. Yllättäjäkorttina esiin nousee Jarno Nahkala ja Markku Somero.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *