Hiljaa hyvää tulee… ko?

Sama vanha selkävaiva äityi taas syksyn mittaan ja joulukuulla se oli taas aivan yhtä huono kuin aiemminkin. Tammikuussa selkävaiva paheni entisestään ja oli ajoittain todella tuskainen, joten varailin ajan lääkärille. Lääkäriltä sitten lähete fysioterapeutille, jossa kävin eilen.

Fysioterapeutti oli varsin ammattitaitoisen oloinen kaveri. Ei paljon tarvinut arpoa, kun ongelma löytyi. Pienen testaamisen jälkeen löytyi myös liikkeet, joilla selkää lähdetään kuntouttamaan. Yksinkertainen ongelma, mutta eihän näitä tavanpulliainen tajua 😀 Ei onneksi ollut mitään varsinaista vikaa, vaan lähinnä ajan mittaan heikentynyttä koordinaatiota tietyillä lihasalueilla. Tuo sitten monennäköistä ongelmaa sekä selkänikamissa, että lihaksistossa. Tähän nyt kuitenkin on kuntoutusohjeet ja varsin hyvillä mielin kohti kevättä. Eiköhän tässä vielä kisailemaan päästä kesään mennessä.

Loppuyhteenvetona todettakoon, että kannattaa ehdottomasti tutkituttaa mahdolliset ongelmat, varsinkin pitkittyvät sellaiset ajoissa. Näin päästään heti korjaamaan mahdollisia virheitä liikeradoissa, yms…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *