Puheenjohtajan hommia

Sain tuossa kolmisen viikkoa sitten kuningasidean kirjata kaikki frisbeegolfiin liittyvät seura-aktiivin tekemiset ylös. Alusta mulla on ollut tähän käytettävissä jo pitkään, koska sitä myös työkäytössä käytän jonkin verran. Ja onpa siellä tullut fribahommiakin pyöriteltyä jonkin verran.

20160504_155923

Luonnollisesti tekemistä hieman keskimääräistä enemmän sattui vielä tähän aloitukseen tulemaan, mutta ei tuo nyt aivan älyttömästi poikkea normaalista. Näissä kun ei vielä ole esim. Viikkokisojen tulosten syöttöjä yms… säätämistä mukana ollenkaa. Ja luonnollisestikaan heittohommia ei näihin kirjata 🙂

Mitään sen kummempaa yksityiskohtaista raporttia en näin julkisesti aio puida, mutta pääpiirteiltään nyt jotakin, jotta kiinnostuneet saavat kuvaa siitä miten paljon hommaa oikeasti on. Tänään tuli siis tasan kolme viikkoa kun aloin keräämään tuota dataa. Tuon kolmen viikon aikana työtä on kertynyt yhteensä 24 tuntia 42 min. Pikaisesti laskettuna 1 t 17 min joka päivä, on omaa vapaa-aikaa käytetty frisbeegolfseuran asioihin.

Suurimpana yksittäisenä työnä on ollut Vähämäen Frisbeegolfradan rata- ja väyläopasteiden piirtäminen, johon olen kaikkineen käyttänyt 6 t ja 42 min. Ja tuo on siis varsin nopea suoritus, kun normaalisti olen kalkuloinut väyläopasteille 45 min /kpl ja rataopasteelle 15 min/väylä. Lisäksi olen mm.

  • piirtänyt Liigaratojen karttoja
  • päivittänyt ja korjannut Kisakonetta ja kotisivuja
  • päivittänyt liiton kisakonetta Liigakisojen suhteen ja
  • tehnyt suunnitelmaa Laitakallion puukasojen siivoamisesta

Paljon tuosta jää vielä poiskin, mutta pääpiirteiltään olen koittanut kirjaukset tehdä, jotta edes jonkinlaista mielikuvaa jäisi itsellekin työn määrästä. Jos nyt tulevia tekemisiä miettii, niin

  • Liigakisojen osalta touhua riittää edelleen
  • ja pitäisi se kalliokin siivota niistä puuläjistä
  • jonka jälkeen pukkaa sitten Haapavesi Open päälle hiljallee
  • ja viikkokisatkin pitää saada pyörimään normaalisti Liigan jälkeen
  • Loppukesästä sitten päästäneen taasen radanrakennushommiin, ainakin suunnittelemaan. Kohteena Aakonmajan ympäristö. Rakentaminen itsessään saataneen alulle pian suunnittelun jälkeen. Meidän heittäjien toiveissa on luonnollisesti Pro-tason kisoihin kelpaava 18-väyläinen, mutta katsontaan nyt mitä saadaan yhteistyötahojen kanssa sumplittua, puitteethan Aakonmajalla on kohdallaan.

Omalta osalta jo kevät on ollut raskas ja vahvasti harkitsen puheenjohtajan pestin jättämistä tämän kauden jälkeen. Olisi enemmän kuin paikallaan päästä itsekin välillä vain ”valmiiseen pöytään” pelailemaan ja harrastamaan. Mutta ei nyt vielä mennä asioitten edelle, kausi on pitkä ja mieli ehtii muuttua vielä moneen kertaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *